19.5 C
Blanes

El barri de Fenals disposa de pàgina web pròpia

El barri de Fenals estrena pàgina web. Un espai que pretén ser un recipient d'informació, opinions, al·legacions i consultes. Segons l'associació de veïns, el lloc a internet (www.fenals.cat) s'ha creat recentment i s'ha d'anar ampliant.   Avui hem sabut de la seva creació, coïncidint amb l'inici de la festa major del barri, on s'hi ha […]

Darreres Notícies

El barri de Fenals estrena pàgina web. Un espai que pretén ser un recipient d'informació, opinions, al·legacions i consultes. Segons l'associació de veïns, el lloc a internet (www.fenals.cat) s'ha creat recentment i s'ha d'anar ampliant.

 

circo de las estrellas

Avui hem sabut de la seva creació, coïncidint amb l'inici de la festa major del barri, on s'hi ha previst de tot. Comença, aquesta tarda, amb una festa infantil, un berenar i l'actuació del grup Tres Quarts de 15. Però, segons l'organització, allò més esperat són els focs artificials, que duraran més estona de l’habitual i congreguen gent d’arreu.

 

El barri de Fenals està avui, demà i diumenge de festa major. La programació inclou la inauguració del segon Puntet de Lloret, on l'associació hi té un despatx. El nou equipament, que funciona des de principis de juliol, sense connexió a internet, està molt ben valorat pels veïns com a lloc d'esbarjo.

 

Precisament a la plaça nova de Fenals, on hi ha el Casal de Joves, és on duen la major part dels actes del cap de setmana, que també s'ubiquen al passeig Ferran Agulló i al carrer Valentí Almirall. Una trobada intercultural musical, és a dir, un cicle de concerts, tanca la celebració diumenge a la tarda-vespre.

 

A partir de les 7, es podran veure i escoltar els Batukada, la Selva Big Band i el grup No Somos Ná. Serà a la plaça nova de Fenals. Tothom és convidat a la festa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist