21.8 C
Blanes

El C.F. Lloret es proposa pujar de categoria aquesta temporada.

El Club futbol Lloret no es planteja altre objectiu per aquesta temporada que no sigui l'ascens a regional preferent. En aquests termes s'ha expressat el president de l'entitat, Josep Valls, que ha puntualitzat que pujar a una categoria superior suposarà un salt qualitatiu. Per fer realitat l'objectiu, el Lloret s'ha reforçat amb homes que procedeixen de […]

Darreres Notícies

El Club futbol Lloret no es planteja altre objectiu per aquesta temporada que no sigui l'ascens a regional preferent.

En aquests termes s'ha expressat el president de l'entitat, Josep Valls, que ha puntualitzat que pujar a una categoria superior suposarà un salt qualitatiu. Per fer realitat l'objectiu, el Lloret s'ha reforçat amb homes que procedeixen de divisions superiors a la primera regional, que és on juguen els blaus.

circo de las estrellas

Així, el Lloret s'ha fet amb els serveis d'Àlex Bertran, que ve del Vic; Albert Vall-Llosera, del Sant Feliu; o Ricky, del juvenil del Girona. A banda dels fitxatges, l'equip també s'ha nodrit dels jugadors del planter. Lloret, és una ciutat amb més de trenta mil habitants, i té un club de futbol amb 85 anys d'història. Per a Josep Valls, la categoria ideal per representar el municipi és la primera catalana.  

La primera pedra d'aquest projecte esportiu s'haurà de començar a veure aquest dissabte, a les 19.30 hores al camp municipal d'esports, en l'acte de presentació oficial per a la temporada 2006-07.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist