18.8 C
Lloret de Mar
Una imatge del ple del 28 de febrer passat

El camí de ronda entre Lloret i Fenals o el pla d’ordenació forestal, al ple municipal d’aquest dilluns

La sessió, que compta amb 23 punts a l'ordre del dia, començarà a les 18 hores i es podrà seguir en directe pels canals telemàtics de Nova Ràdio Lloret.

Una imatge del ple del 28 de febrer passat

Darreres Notícies

Aquesta tarda hi ha ple a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Serà a partir de les sis de la tarda i l’ordre del dia comptarà amb 23 punts.

Al llarg de la sessió es donarà compte de diferents decrets d’alcaldia, es tractaran punts relatius a temes diversos com el projecte de Camí de Ronda entre Fenals i Lloret, el pla d’ordenació forestal o una modificació de l’ordenança fiscal sobre els terrenys de naturalesa urbana, entre altres qüestions.

Pel que fa a les mocions, se n’han presentat dues. La primera va a càrrec de Lloret En Comú, que portarà a debat l’aplicació de la Llei d’Urbanisme de Catalunya a l’edifici Brava Park de Fenals. La segona moció la presenten, de manera conjunta, Junts per Lloret, ERC i els regidors no adscrits, i es tractarà la inclusió financera i bancària de la gent gran del municipi.

El ple començarà, com és habitual, a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través dels canals telemàtics de Nova Ràdio Lloret. Encara no està permesa l’entrada de públic a la sala, per la situació de pandèmia.

spot_img

El + Vist