26.4 C
Blanes

El campus de futbol arriba al final, amb millores pendents

Valoracions ambivalents en la primera edició del campus de futbol Hristo Stoichkov, per a nens, que acaba a Lloret aquest dissabte. Diem ambivalents perquè, d'una banda, els joves alumnes i les seves famílies estan molt contents amb els coneixements adquirits en el campus. Però, d'altra banda, hi ha poca participació.   Aquesta setmana són 22 […]

Darreres Notícies

Valoracions ambivalents en la primera edició del campus de futbol Hristo Stoichkov, per a nens, que acaba a Lloret aquest dissabte. Diem ambivalents perquè, d'una banda, els joves alumnes i les seves famílies estan molt contents amb els coneixements adquirits en el campus. Però, d'altra banda, hi ha poca participació.

 

circo de las estrellas

Aquesta setmana són 22 nens, i la passada, en què es duia a terme el primer torn del campus, eren una trentena. El seu director general, Josep Villar, creu que ha fallat la comunicació, és a dir, donar a conèixer l'existència del campus a Lloret. Aquest és un aspecte que l'organització vol millorar de cara a properes edicions, ja que té intenció de repetir campus a Lloret, si tot va bé.

 

El contingut de les classes és teòric i pràctic, i inclou el visionat de les gestes de grans jugadors de futbols. Cada jornada acaba amb un minipartit entre alumnes. Tot i que és un campus obert a nenes, en aquesta edició lloretenca només s'hi han apuntat nens. La setmana passada comptaven amb 4 monitors, i aquesta amb 3, ja que són menys alumnes. Les jornades dedicades al futbol acaben dissabte.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist