18 C
Blanes

El candidat conjunt d’ICV-EUiA es desvetlla demà a Lloret

La coalició d'ICV-EUiA de Lloret presenta demà al vespre el seu candidat per a les eleccions municipals. És un cap de llista consensuat per a les dues formacions polítiques. De fet, segons EUiA, tota la llista ja està decidida i acceptada per les dues parts.   Javier Rodríguez Pacios, portaveu d'EUiA, destaca que “és un […]

Darreres Notícies

La coalició d'ICV-EUiA de Lloret presenta demà al vespre el seu candidat per a les eleccions municipals. És un cap de llista consensuat per a les dues formacions polítiques. De fet, segons EUiA, tota la llista ja està decidida i acceptada per les dues parts.

 

circo de las estrellas

Javier Rodríguez Pacios, portaveu d'EUiA, destaca que “és un candidat de consens entre ICV i EUiA de Lloret. Hem treballat des de Lloret, Girona i Barcelona per trobar la persona adient”. Segons EUiA, la llista electoral que els representarà a les eleccions, així com a ICV, la forma un equip fort, amb cara i ulls, i ganes de governar, després d'haver estat a l'oposició.

 

Afirma Rodríguez Pacios que l'objectiu que persegueixen és precisament “que tornin a governar les esquerres a Lloret”. EUiA considera que en aquest mandat s'ha fet una oposició crítica però serena, i que s'ha donat suport a l'equip de govern en moments puntuals.

 

La presentació del candidat està prevista per demà dissabte, a les 8 del vespre, a la sala polivalent de l'antic sindicat. Hi assistiran el president d'ICV de Girona, Joan Boada, i el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles.

 

Recordem que quan se sàpiga el candidat de la coalició, se sumarà als altres caps de llista que ja coneixem per Lloret. Són Xavier Crespo, per CiU, Gori Elorza, pel PSC, i Eduard Coloma, per ERC. L'únic grup que quedarà per presentar alcaldable és el PP.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist