22 C
Blanes

El cas dels joves portuguesos afecta les reserves turístiques de Setmana Santa

L'enrenou mediàtic al voltant de l'estada de 14.000 estudiants portuguesos a Lloret fa baixar les reserves de Setmana Santa. El mal temps és un altre dels factors que ha afectat negativament l'ocupació turística d'aquests dies de vacances.   Ho afirma la regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart, que assenyala els mitjans de comunicació […]

Darreres Notícies

L'enrenou mediàtic al voltant de l'estada de 14.000 estudiants portuguesos a Lloret fa baixar les reserves de Setmana Santa. El mal temps és un altre dels factors que ha afectat negativament l'ocupació turística d'aquests dies de vacances.

 

circo de las estrellas

Ho afirma la regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart, que assenyala els mitjans de comunicació com els responsables de magnificar el problema. “El cas dels joves portuguesos no ha afectat, ho ha fet la premsa. La diferència és aquesta: la voracitat de la premsa i com ha tractat l’assumpte. Això ens ha fet mal” ha declarat Gallart.

 

Ara mateix a Lloret hi ha una ocupació turística d'entre el 85% i el 90%, que fonts municipals suposen que seria superior si no fos pel tracte dispensat pels mitjans de comunicació al cas dels joves portuguesos. La regidora de turisme ha qualificat de "periodisme groc" aquest tipus de mitjans, dels que diu que mostren un “despreci” total per a municipis com Lloret.

 

Anna Maria Gallart ha assenyalat una altra culpable. És la portaveu d'ICV, Rosa Maria Santamaria, de qui explica que ha contactat amb els mitjans de comunicació per tal de “sobredimensionar” la situació viscuda la setmana passada a la vila. En aquest sentit, l’acusa de “tradició, deslleialtat i d’irresponsabilitat”.

 

Els mitjans de comunicació es van fer ressò que la setmana passada 14.000 joves portuguesos, d'entre 16 i 20 anys, van venir a passar uns dies a Lloret. Van arribar tots de cop, d'un dia per l'altre, i van provocar queixes de veïns, que deien que no podien dormir a les nits pels sorolls que generaven.

 

Qui no es va queixar van ser els empresaris, ni hotelers, ni comerciants, ni tampoc restauradors. Sobre tota la situació, la regidora s'ha mostrat comprensiva amb les queixes dels ciutadans per l'enrenou nocturn, i ha demanat “respecte per part dels turistes i també per part de la premsa” vers Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist