26.4 C
Blanes

El Casal del Jubilat, 22 anys donant resposta a les demandes de la gent gran.

El casal del Jubilat de Lloret celebra els 22 anys d'existència. Durant aquest període, l'entitat ha anat variant la seva manera de treballar i el seu concepte de casal, donant resposta a les necessitats i demandes dels seus membres en cada moment. Per exemple, tal i com van demanar els usuaris, aquest últim any ha […]

Darreres Notícies

El casal del Jubilat de Lloret celebra els 22 anys d'existència. Durant aquest període, l'entitat ha anat variant la seva manera de treballar i el seu concepte de casal, donant resposta a les necessitats i demandes dels seus membres en cada moment. Per exemple, tal i com van demanar els usuaris, aquest últim any ha canviat el seu nom. Ja NO es diu Casal de la Gent Gran, sinó que s'anomena Casal del Jubilat, tal i com van triar els socis. A més, també s'ha aprovat un nou reglament i ha incorporat un nou servei d'assistència social. La voluntat del casal és aconseguir oferir tot el que aquest sector de la població necessita, integrant un centre de serveis, de formació, d’informació, d’atenció, i de tot el que fa referència o que pugui interessar a la gent gran.

Per celebrar el seu 22è aniversari s'ha organitzat un seguit d'actes com una festa amb una audició de sardanes a la plaça Pere Torrent l'entrega dels premis dels campionats que organitzen cada any, un aperitiu i l'acte més destacat, la presentació del nou logotip que identificarà a partir d'ara l'entitat.

circo de las estrellas

La coral Tot Cor, formada per membres del casal, va oferir un concert d'òpera, música clàssica, sardanes i cançons catalanes tradicionals, a la mitja part es va repartir berenar per a tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist