25.6 C
Blanes

El Casal del Jubilat organitza una xerrada sobre els drets i deures dels consumidors

Quedar-se amb les ganes de fer alguna reclamació per un mal servei o producte. Aquesta és una sensació que més d’un hem experimentat alguna vegada. Però realment, quins són els nostres drets i deures com a consumidors?   Per respondre a aquesta i altres preguntes, s’ha organitzat pel proper dijous, al Casal del Jubilat, una […]

Darreres Notícies

Quedar-se amb les ganes de fer alguna reclamació per un mal servei o producte. Aquesta és una sensació que més d’un hem experimentat alguna vegada. Però realment, quins són els nostres drets i deures com a consumidors?

 

circo de las estrellas

Per respondre a aquesta i altres preguntes, s’ha organitzat pel proper dijous, al Casal del Jubilat, una xerrada que abordarà tot allò relacionat amb el consum: des de la compra de productes, la contractació de serveis, la manera de realitzar les nostres queixes i demandes, o la prevenció de possibles estafes. La coordinadora del Casal del Jubilat, Margarita Rodríguez, destaca que “tots podem ser víctimes d’una estafa, però potser les persones grans, al no estar tan informada, són les més perjudicats”. És per això que Rodríguez recomana la xerrada a aquestes persones i a altres que, davant la visita a domicili de qualsevol responsable d’una companyia de serveis, la primera reacció sigui la de desconfiar.

 

A banda de la prevenció de possibles estafes, la conferència està orientada també a donar respostes a altres problema de consum, com per exemple, donar-se de baixa de serveis com el telefònic. Rodríguez explica: “Sovint parlant amb ells ens trobem que ens comenten que volen canviar de companyia de telèfon, per exemple, però que no saben com fer-ho o que no els deixen… Es parlarà d’això i d’altres temes que hem sentit moltes vegades que els preocupen com no saber què és el que han firmat”. La conferència tindrà lloc dijous a les cinc de la tarda al Casal del Jubilat, a càrrec d’un membre de l’Agència Catalana de Consum, Joan Sorós. L’accés és lliure a tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist