26.4 C
Blanes

El Casal dels Jubilats celebra els seus 22 anys de vida amb activitats dedicades als usuaris.

L'endemà de la Festa Major de Lloret, qui està d'aniversari és el Casal dels Jubilats. El dimarts, 25 de juliol, celebra els 22 anys d'existència amb una diada intensa, plena d'activitats, dedicades als més de 300 usuaris que cada dia utilitzen l'equipament municipal. De fet, tots els veïns de Lloret que tinguin més de 65 […]

Darreres Notícies

L'endemà de la Festa Major de Lloret, qui està d'aniversari és el Casal dels Jubilats. El dimarts, 25 de juliol, celebra els 22 anys d'existència amb una diada intensa, plena d'activitats, dedicades als més de 300 usuaris que cada dia utilitzen l'equipament municipal. De fet, tots els veïns de Lloret que tinguin més de 65 anys tenen a disposició aquest servei, que és totalment gratuït per a les persones grans.

circo de las estrellas

 

Anem ara a detallar la programació de dimarts. A partir del migdia, sardanes a plaça Pere Torrent, a quarts d'una s'entreguen els premis dels campionats que organitzen cada any i després s'ofereix un aperitiu. A la tarda, es reemprenen les activitats en el mateix casal. A partir de les 5, es presenta el nou logotip, després el casal Tot Cor ofereix un concert, que inclou òpera, música clàssica, sardanes i cançons catalanes tradicionals. A continuació, s'ofereix un berenar i el punt i final de l'aniversari el posa un ball que estarà amenitzat per una altra actuació del cor del casal.

 

La coordinadora de l'equipament, Margarita Rodríguez, avança que serà un dia intens i convida tothom a gaudir de la festa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist