22 C
Blanes

El Cine Club Adler presenta la programació 2007

Després de dues temporades sense activitat el Cine Club Adler ha presentat la seva programació per aquest any 2007. Les projeccions s'inicien el proper dia 21 de gener amb la pel·lícula "Nueve Vidas" de Rodrigo García, en total es projectaran set pel·lícules que no han tingut l'oportunitat d'arribar al públic, aquesta és segons ha afirmat […]

Darreres Notícies

Després de dues temporades sense activitat el Cine Club Adler ha presentat la seva programació per aquest any 2007.

Les projeccions s'inicien el proper dia 21 de gener amb la pel·lícula "Nueve Vidas" de Rodrigo García, en total es projectaran set pel·lícules que no han tingut l'oportunitat d'arribar al públic, aquesta és segons ha afirmat Joan Moret, President del Cineclub, la voluntat de l'entitat.    

circo de las estrellas

Entre les pel·lícules que es projectaran Moret ha destacat com a recomanació el film que porta com a títol "Baran" i ha parlat també d'un film de propaganda, una pel·lícula soviético-cubana que després d'haver estat amagada ha estat redescoberta per dos grans del cinema Francis Ford Coppola i Martin Scorsese. 

Les projeccions es duran a terme a la sala Palas Athenea els diumenges a la mateixa hora, a les sis de la tarda. Els socis del Cineclub Adler paguen una quota de 25 euros amb la que tenen accès a totes les projeccions. Per aquells que vulguin veure alguna de les pel·lícules que ofereix l'entitat el preu de l'entrada és de 4 euros amb 50 cèntims.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist