22 C
Blanes

El club d’atletisme i Toni Pujol, premiats a la Festa de l’Esport

El club d'atletisme Lloret-La Selva i Toni Pujol van ser els protagonistes de la Festa de l'Esport lloretenc de diumenge. L'entitat va rebre el ‘Premi Llevant’ per l'ascens de categoria i les medalles assolides aquest any, mentre que Toni Pujol va ser destacat amb el guardó ‘Forjador de l'Esport’, per la seva vida dedicada al […]

Darreres Notícies

El club d'atletisme Lloret-La Selva i Toni Pujol van ser els protagonistes de la Festa de l'Esport lloretenc de diumenge. L'entitat va rebre el ‘Premi Llevant’ per l'ascens de categoria i les medalles assolides aquest any, mentre que Toni Pujol va ser destacat amb el guardó ‘Forjador de l'Esport’, per la seva vida dedicada al món del rem.

 

circo de las estrellas

Van ser els noms més destacats d'una jornada, en què es va retre homenatge als molts clubs de Lloret i als seus esportistes. El regidor de l'àrea a l'ajuntament, Joaquim Teixidor, explica que triar una entitat per sobre de les altres ha estat difícil. Però ha assegurat que és un premi merescut, com també ho és el de Toni Pujol, que ha estat vinculat al rem des dels seus inicis a Lloret. Ara Toni Pujol inicia una nova etapa, encarrilada vers les federacions catalana i espanyola de rem.

 

Diumenge es van entregar altres guardons, per equips que han pujat de categoria, com el voleibol femení i la secció femenina del club d'atletisme. Els esportistes, a nivell individual, també han obtingut el reconeixement que els pertoca. Són persones que, a través del seu esforç, projecten el nom de Lloret fora de les fronteres locals. Com, per exemple, Adrià Ruscalleda, Helen Montilla, Josep-Lluís Blanco, José León i Paco Machado, entre altres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist