21.8 C
Blanes

El Club Hoquei Lloret començarà l’OK lliga amb el Voltregà

El primer equip d’hoquei de Lloret s’haurà d’enfrontar amb el Voltregà en el primer partit de l'OK Lliga. Així ho estableix el calendari que comença el 15 de setembre.  Així començarà la lliga pels lloretencs que enguany encetaran temporada amb nou entrenador i nou president. Ricard Hernáez cedeix el lloc a Xavier Bosch com entrenador i […]

Darreres Notícies

El primer equip d’hoquei de Lloret s’haurà d’enfrontar amb el Voltregà en el primer partit de l'OK Lliga. Així ho estableix el calendari que comença el 15 de setembre. 

Així començarà la lliga pels lloretencs que enguany encetaran temporada amb nou entrenador i nou president. Ricard Hernáez cedeix el lloc a Xavier Bosch com entrenador i Joan Lluís Perarnau relleva en el lloc a la presidència a Joan Carles Gómez. Perarnau, el nou president, es mostra optimista i creu que es poden obtenir bons resultats.

circo de las estrellas

Respecte el calendari que els ha tocat Peraranau diu que estableix que el Lloret haurà de jugar contra tothom i si és o no un bon calendari ja s’ho trobaran. Però Perarnau hi posa els principals ingredients necessaris: il·lusió i ganes amb l’objectiu d’obtenir bons resultats.

Els entrenaments de pretemporada començaran el dia 6 d’agost, per altra banda, ja hi ha data establerta per celebrar la 24ena edició del Torneig Dona Marinera serà el diumenge 26 d’agost i Perarnau espera que el Lloret faci un bon paper. 

El President del Club Hoquei Lloret diu que amb la celebració d’aquest torneig l’únic que fan és donar continuïtat a un dels esdeveniments esportius més emblemàtics de la vila i ha explicat que l’any passat no es va celebrar per problemes de trobar dates.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist