19.5 C
Blanes

El club Nàutic organitza una navegació nocturna de vaixells.

Una navegació nocturna de vaixells per radiocontrol, aquesta és la novetat que presenta la secció de modelisme naval del Club Nàutic de Lloret.   L'acte, que s'emmarca dins de la Festa Major, tindrà lloc dissabte a la nit, a partir de dos quarts d'onze, a l'estany del modelista de Can Sabata. El fet de fer la navegació […]

Darreres Notícies

Una navegació nocturna de vaixells per radiocontrol, aquesta és la novetat que presenta la secció de modelisme naval del Club Nàutic de Lloret.  

L'acte, que s'emmarca dins de la Festa Major, tindrà lloc dissabte a la nit, a partir de dos quarts d'onze, a l'estany del modelista de Can Sabata.

circo de las estrellas

El fet de fer la navegació de nit és per dues raons, d'una banda, per evitar la forta calor que fa durant el dia i l'altra perquè sigui més espectacular, ja que els vaixells tenen incorporats uns sistemes de llums.  La gent que assistirà a l'acte serà principalment de Lloret i de les poblacions veïnes. En concret, calcula que hi haurà uns 15 participants, que portaran un total de 25 vaixells. 

Recordem que la navegació nocturna de vaixells per radiocontrol serà demà a la nit, a partir de dos quarts d'onze, a l'estany del modelista de Can Sabata.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist