19.5 C
Blanes

El Club Taekwon-do New Age té una nova sala d’entrenaments

El Pavelló Municipal d'Esports ofereix un nou espai per a entrenar al Club Taekwon-do New Age. Una sala que, segons afirma Joaquim Teixidor, regidor d'esports, s'utilitzava fins ara de forma esporàdica i estava una mica desaprofitada.   La primera classe ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda. El club de Taewkon-do compta, ara mateix, […]

Darreres Notícies

El Pavelló Municipal d'Esports ofereix un nou espai per a entrenar al Club Taekwon-do New Age. Una sala que, segons afirma Joaquim Teixidor, regidor d'esports, s'utilitzava fins ara de forma esporàdica i estava una mica desaprofitada.

 

circo de las estrellas

La primera classe ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda. El club de Taewkon-do compta, ara mateix, amb un centenar de socis. Tot i que en els seus 20 anys d'existència, prop d'un miler de persones han passat per l'entitat.

 

La demanda actual de taekwon-do, considerat un esport molt arrelat a Lloret, és un dels motius pels quals s'ha decidit adaptar la sala del Pavelló Municipal.

 

Les classes de Taekwon-do al Pavelló Municipal es duran a terme 3 cops a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, des de 2 quarts de 6 de la tarda a 2 quarts de 9 del vespre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist