18 C
Blanes

El comerç protagonitza el Carnaval d’enguany

El comerç de Lloret de Mar és un dels protagonistes del Carnaval 2007. Els motius són diversos. El primer és que s'organitza la Fira de la Disfressa Usada, una idea de l'associació de comerciants, que permetrà vendre o intercanviar disfresses de particulars.   El certamen, que es duu a terme aquest dissabte, és tota una […]

Darreres Notícies

El comerç de Lloret de Mar és un dels protagonistes del Carnaval 2007. Els motius són diversos. El primer és que s'organitza la Fira de la Disfressa Usada, una idea de l'associació de comerciants, que permetrà vendre o intercanviar disfresses de particulars.

 

circo de las estrellas

El certamen, que es duu a terme aquest dissabte, és tota una novetat i permetrà inaugurar els actes de Carnaval. La regidora de cultura i festes de l'ajuntament, Laura Bertran, explica que la fira permetrà “vendre aquella disfressa que tens de fa temps, i que està en bon estat, es pot vendre a un preu raonable o intercanviar per altres”.

 

Tothom pot participar a la fira. Només cal que s'apuntin al departament de Cultura. La fira tindrà lloc dissabte, tot el dia, de les 11 del matí a les 8 del vespre, a la plaça de l'Església.

 

Per què hem dit que el comerç protagonitza el Carnaval d'enguany? Doncs perquè, a més, es crea una nova categoria dins el concurs de disfresses al lloc de treball. És la categoria corresponent al carrer comercial, en què tot un carrer es disfressarà del mateix tema i serà valorat en conjunt. El premi per aquesta nova categoria és de 650 euros.

 

Com veuen, les novetats programades enguany tenen com a finalitat potenciar el comerç local. Els actes de la festa del Carnestoltes es concentren el cap de setmana que ve i acaben el 21 de febrer amb l’enterrament de la sardina.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist