18 C
Blanes

El concert d’Alex Ubago, cap de cartell de les festes de Sant Romà

A partir d'aquest divendres ja entrem de ple en les festes de Sant Romà. Unes festes que porten com a principal novetat el concert d'Alex Ubago el dia 18, a més d'un seguit d'actes culturals. Això és el que ha destacat la regidora de cultura, Laura Bertran. Álex Ubago ve a Lloret a presentar el […]

Darreres Notícies

A partir d'aquest divendres ja entrem de ple en les festes de Sant Romà. Unes festes que porten com a principal novetat el concert d'Alex Ubago el dia 18, a més d'un seguit d'actes culturals. Això és el que ha destacat la regidora de cultura, Laura Bertran. Álex Ubago ve a Lloret a presentar el seu darrer disc titulat 'Aviones de cristal'. El preu de les entrades anticipades, que entre d'altres lloc es poden comprar al departament de cultura, és de 12 euros. I de 15 euros el mateix dia del concert.

 

circo de las estrellas

De fet, aquest concert és dels pocs actes de pagament d'aquesta festa major on la majoria d'activitats són gratuïtes i pensades per tots els públics. Actes culturals diversos com exposicions, presentacions de llibres, de CDs i de DVDs i espectacles teatrals, configuren aquesta programació. Les festes culminaran amb la sisena edició de la Fira Medieval que es farà el cap de setmana del 25 al 26 de novembre.

 

Pel què fa al programa de mà, el que ja tothom ha de tenir a casa seva, inclou una imatge del retaule de Pere Serafí, que està a l'església de Sant Romà i que recentment ha estat restaurat. Per la regidora de cultura, qualsevol ocasió és bona per posar en valor el patrimoni cultural de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist