21.8 C
Blanes

El concurs Muntanya i Natura obre el període de recepció de les fotografies

Obren el període per a presentar fotografies en el concurs “Muntanya i Natura de Lloret”, també conegut com a Trofeu Montbarbat. La convocatòria arriba a la desena edició, convertida en una competició nacional de referència a Catalunya i a l'Estat. Els interessats en participar-hi tenen temps fins el 20 d'octubre.   Les fotografies han de […]

Darreres Notícies

Obren el període per a presentar fotografies en el concurs “Muntanya i Natura de Lloret”, també conegut com a Trofeu Montbarbat. La convocatòria arriba a la desena edició, convertida en una competició nacional de referència a Catalunya i a l'Estat. Els interessats en participar-hi tenen temps fins el 20 d'octubre.

 

circo de las estrellas

Les fotografies han de reunir dos requisits bàsics. Un és el format, que ha de ser estàndard, de 30×40 centímetres. I l'altre és la temàtica, que es divideix en 4 apartats: natura, muntanya, denúncia ecològica i espais naturals de les comarques gironines. Segons el coordinador del concurs, Paco Membrives, la natura és el tema que inspira més instantànies, perquè “hi ha molts fotògrafs” que s’hi dediquin i potser és el tema “més fàcil”.

 

El concurs fotogràfic de Lloret utilitza internet com a mitjà idoni per donar-se a conèixer. Els seus organitzadors consideren que la difusió de la competició és tan important com els premis o la publicació de les obres guardonades. A part de la xarxa, també fan servir el correu tradicional o la publicació a revistes especialitzades per anunciar cada convocatòria.

 

Els premis no són gaire elevats. El màxim guardó és de 500 euros i és el que obté el Trofeu Montbarbat. Si el període de recepció de les obres acaba el 20 d'octubre, el veredicte es farà públic el 10 i 11 de novembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist