18 C
Blanes

El departament de medi ambient invertirà un milió d’euros en millorar els espais verds del municipi

Fer accessibles els pulmons verds de Lloret, els seus parcs i jardins. Aquest és l'objectiu per al 2007 de part de la regidoria de medi ambient. La inversió prevista voreja el milió d'euros i està inclosa dins els pressupostos municipals, aprovats dimarts en sessió plenària. El regidor Josep Teixidor ha afirmat que les mancances més […]

Darreres Notícies

Fer accessibles els pulmons verds de Lloret, els seus parcs i jardins. Aquest és l'objectiu per al 2007 de part de la regidoria de medi ambient.

La inversió prevista voreja el milió d'euros i està inclosa dins els pressupostos municipals, aprovats dimarts en sessió plenària. El regidor Josep Teixidor ha afirmat que les mancances més importants en aquests entorns són l’accessibilitat i les infraestructures.

circo de las estrellas

El milió d'euros, que és una inversió elevada, servirà per posar en valor les zones naturals de la vila, com el Turó d'en Buc o Can Xardó. També permetrà acabar d'adequar la setantena d'horts urbans que ha creat l'ajuntament. L'objectiu final és posar tots aquests espais verds a l'abast de veïns i turistes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist