21.8 C
Blanes

El govern Lloret rebat les crítiques d’EUiA als pressupostos del 2007

El govern municipal de Lloret, format per CiU i PP, considera que les crítiques d'EUiA als pressupostos del 2007 “no estan fonamentades” i que són “fàcilment desmuntables”. Ho ha dit avui el regidor d'hisenda, Josep Valls, que assegura que els responsables de la formació de l'oposició no s'han llegit bé els pressupostos.   Considera que […]

Darreres Notícies

El govern municipal de Lloret, format per CiU i PP, considera que les crítiques d'EUiA als pressupostos del 2007 “no estan fonamentades” i que són “fàcilment desmuntables”. Ho ha dit avui el regidor d'hisenda, Josep Valls, que assegura que els responsables de la formació de l'oposició no s'han llegit bé els pressupostos.

 

circo de las estrellas

Considera que la única finalitat d'EUiA és “desgastar l'equip de govern”. Com a exemple que EUiA no s'ha llegit els pressupostos, el regidor nomena la crítica que han adreçat a la poca inversió en centres cívics. Mentre EUiA diu que inverteixen només 350 euros, l'equip de govern respon que la inversió puja en realitat a 160.000 euros per al 2007.

 

Un altre exemple que posa Josep Valls per rebatre les crítiques de pressupostos poc socials són les inversions en escoles. “Aquest equip de govern, en el 2004, va preveure més en les escoles per en els 12 anys anteriors”, diu Valls. El regidor explica que la inversió en ensenyament a Lloret aquest 2007 puja, en total, uns 2 milions d'euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist