25.6 C
Blanes

El Gran Palace vol tancar les portes per problemes econòmics

La sala de festes Gran Palace de Lloret vol tancar les portes. La direcció de l'empresa argumenta que arrossega pèrdues des de fa 2 anys i, segons els sindicats, té la intenció de presentar l'expedient de regulació d'ocupació ben aviat. Afectarà, en principi, una quinzena de treballadors.   L'oferta inicial és indemnitzar-los amb 20 dies […]

Darreres Notícies

La sala de festes Gran Palace de Lloret vol tancar les portes. La direcció de l'empresa argumenta que arrossega pèrdues des de fa 2 anys i, segons els sindicats, té la intenció de presentar l'expedient de regulació d'ocupació ben aviat. Afectarà, en principi, una quinzena de treballadors.

 

circo de las estrellas

L'oferta inicial és indemnitzar-los amb 20 dies per any treballat i trobar-los una altra feina, però sense mantenir la seva antiguitat. CCOO considera que és un punt de partida per a negociar les condicions d'acomiadament dels empleats.

 

El responsable d'hostaleria de CCOO a Catalunya, Antonio Ferro, explica que estan estudiant els números presentats per la direcció, però que els treballadors no tenen la sensació que existeixin problemes econòmics.

 

CCOO explica que la quinzena d'empleats afectats són veïns de Lloret. Les seves edats varien. N'hi ha que tenen més de 60 anys i que en fa vint que treballen pel Gran Palace. El sindicat defensa els seus interessos davant l'expedient de regulació d'ocupació que presentarà la direcció, que, ara per ara, té una actitud "positiva" i "transparent", segons Antonio Ferro.

 

Independentment de si les causes del tancament estan justificades o no, el sindicat manifesta la seva preocupació per la desaparició del Gran Palace, una sala de festes mítica, que dóna nom a Lloret. A finals d'aquesta setmana, el sindicat té previst decidir si la proposta de tancament del Gran Palace és correcta, és a dir, acceptar-la o no. Si la resposta és afirmativa, la direcció podrà presentar els números al departament de Treball per al seu vist-i-plau.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist