19.5 C
Blanes

El Gremi d’Hostaleria de Lloret publica una nova revista pels seus clients

Donar informació de tot tipus sobre Lloret als turistes que venen a passar les seves vacances aquí. Aquest és el principal objectiu d'una nova revista que publica el Gremi d’Hostaleria, per repartir entre els clients allotjats als hotels del municipi. La publicació s'edita en tres idiomes diferents: català, castellà i anglès. Els turistes trobaran la […]

Darreres Notícies

Donar informació de tot tipus sobre Lloret als turistes que venen a passar les seves vacances aquí. Aquest és el principal objectiu d'una nova revista que publica el Gremi d’Hostaleria, per repartir entre els clients allotjats als hotels del municipi.

La publicació s'edita en tres idiomes diferents: català, castellà i anglès. Els turistes trobaran la revista a la seva habitació i podran llegir-hi continguts molt diversos, des de l’oferta gastronòmica i d’oci nocturn de la zona, fins a la història de Lloret i de Catalunya en general, o bé notícies i informació sobre el patrimoni artístic del municipi.

circo de las estrellas

La previsió és publicar una revista cada any. El nombre d'exemplars anirà en funció de les places i de l'ocupació prevista que tingui cada hotel. Per aquest primer número, s'han imprès 260 mil còpies que ja s'estan repartint en els hotels de Lloret de Mar.    

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist