19.5 C
Blanes

El jazz porta més de 300 persones cap als jardins de Santa Clotilde

Les notes càlides de la música jazz s'adequen perfectament a la bellesa i als racons dels jardins noucentistes de Santa Clotilde. Això es constata després que ahir acabés un primer cicle format per tres concerts de jazz, amb un aforament ple al 100%.   Segons fonts municipals, la major part de les entrades es reservaven […]

Darreres Notícies

Les notes càlides de la música jazz s'adequen perfectament a la bellesa i als racons dels jardins noucentistes de Santa Clotilde. Això es constata després que ahir acabés un primer cicle format per tres concerts de jazz, amb un aforament ple al 100%.

 

circo de las estrellas

Segons fonts municipals, la major part de les entrades es reservaven de forma anticipada, i la resta s'omplien amb el públic que a les 12 del migdia passejava pel recinte. Laura Bertran, regidora de cultura, explica que els assistents eren un públic “molt fidel” que no s’ha perdut ni una sessió.

 

Com a anècdota, la regidora ha explicat que, entre el públic, hi havia un grup de residents russos a Lloret, amants del jazz, que han assistit als tres concerts. L'aforament era d'un centenar de cadires, a les quals cal afegir espectadors drets o sentats a terra.

 

Un element positiu és que, en ser un concert de música a l’aire lliure, se'n podia gaudir des de qualsevol racó de Santa Clotilde. En motiu de la calor, el darrer concert, celebrat ahir al migdia, es va traslladar a l'entrada dels jardins, on hi ha més espai i també més ombra.

 

Arran de l'èxit assolit, s'han programat més concerts de jazz a la tardor. L'ajuntament ha anunciat que continuarà promocionant Santa Clotilde a partir de la música i també la dansa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist