21.5 C
Blanes

El jurat popular absol l’acusat de matar un rus a Lloret l’any 2003

Absolen els tres acusats en el cas de l'home rus degollat a Lloret l'any 2003. El jurat popular ha decidit que no hi ha proves suficients per determinar que el presumpte assassí, Sergei Lukhtai, va matar la víctima, ni tampoc que les dues dones que estarien implicades en els fets l'encobrissin.   La decisió del […]

Darreres Notícies

Absolen els tres acusats en el cas de l'home rus degollat a Lloret l'any 2003. El jurat popular ha decidit que no hi ha proves suficients per determinar que el presumpte assassí, Sergei Lukhtai, va matar la víctima, ni tampoc que les dues dones que estarien implicades en els fets l'encobrissin.

 

circo de las estrellas

La decisió del jurat determina que la investigació policial no permet aclarir dubtes, i considera que s'haurien pogut evitar si els investigadors haguessin ampliat les actuacions sobre tots els sospitosos del crim.

 

Segons el diari El Punt, la confusió sobre el cas ha estat permanent durant tot el judici. Els fets que s'han jutjat van passar el 2003. Va ser quan Vladimir Morozov va aparèixer degollat en el seu xalet de Roca Grossa. L'acusat principal era l'ucraïnès Sergei Lukhtai, i hi havia dues dones, russes, una de les quals és la vídua de la víctima, acusades d'encobrir-lo.

 

En el procés judicial no s'ha pogut demostrar que Lukhtai cometés el crim de manera directa, tot i que s'ha evidenciat, segons les acusacions, que ha mentit en diverses ocasions. El sospitós tenia un altre roc a la faixa. La policia no va trobar cap indici que l'incriminés quan li van escorcollar el domicili.

 

Amb això i amb la incertesa sobre on era el dia del crim les preguntes van enterbolir l'aigua fins al punt que 7 dels 9 membres del jurat van concloure que no el podien condemnar. Ara ha quedat absolt, després de passar 4 anys a la presó, juntament amb les dues dones acusades d'encobriment.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist