22 C
Blanes

El Kul-Actiu Sa Caleta convoca un concurs per trobar logo

Els amants del disseny gràfic o el dibuix tenen l’oportunitat de participar en un concurs convocat pel Kul-Actiu Sa Caleta, de recent creació, que està buscant una imatge, un logo que els identifiqui. El guanyador veurà com la seva idea es plasma a les samarretes, cartes o adhesius que a partir de llavors faci l'entitat. […]

Darreres Notícies

Els amants del disseny gràfic o el dibuix tenen l’oportunitat de participar en un concurs convocat pel Kul-Actiu Sa Caleta, de recent creació, que està buscant una imatge, un logo que els identifiqui. El guanyador veurà com la seva idea es plasma a les samarretes, cartes o adhesius que a partir de llavors faci l'entitat. Segons Jaume Faura, membre del col·lectiu, “el logo ha d’estar vinculat amb les inquietuds d'aquesta entitat que són les festes, la música i els esports”. També es demana que es tingui en compte l'espai de Sa Caleta que és el lloc de trobada de l'entitat i l'indret que els identifica com a grup.

 

circo de las estrellas

Les persones que hi vulguin participar han de presentar els seus treballs en suport paper, cartró o qualsevol material consistent, en quatre colors diferents a qualsevol dels dos casals de joves que hi ha a la vila, el Puntet de la carretera de Vidreres o el de Fenals. Hi ha temps fins al 27 d’agost. Les propostes s’exposaran al Puntet i tres membres de l’entitat decidiran quin és el que els identificarà a partir d’ara. La presentació del logo guanyador es farà el 3 de setembre en el marc d’una festa prevista a Sa Caleta a partir de les onze de la nit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist