25.6 C
Blanes

El Lloret es juga l’ascens de categoria aquest dissabte

El Lloret de futbol es juga el seu ascens a Regional Preferent aquest cap de setmana. L'empat de diumenge passat amb la Barceloneta, per 1 a 1, ha situat l'equip en una posició que no es donava en anys. Els directius del club de futbol Lloret es mostren il·lusionats amb la possibilitat, que qualifiquen de […]

Darreres Notícies

El Lloret de futbol es juga el seu ascens a Regional Preferent aquest cap de setmana. L'empat de diumenge passat amb la Barceloneta, per 1 a 1, ha situat l'equip en una posició que no es donava en anys. Els directius del club de futbol Lloret es mostren il·lusionats amb la possibilitat, que qualifiquen de “més real que mai”, però afirmen que mantenen els peus a terra.

 

circo de las estrellas

El partit es jugarà a casa, en camp lloretenc, on el club ha fallat més aquesta temporada. El president del club de futbol, Josep Valls, es mostra convençut que, si la temporada hagués anat millor, l'ascens a Regional Preferent “hauria estat directe”.

 

La direcció de l'equip considera que el Lloret mereix passar a una categoria superior. Si és així, es valora com un pas més per arribar a l'objectiu final, que és la Primera Catalana.

 

Per tal que tot plegat es faci realitat, cal que l'afició acompanyi i animi el seu equip dissabte. El partit comença a les 6 de la tarda al camp de futbol de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist