19.5 C
Blanes

El mossèn Narcís Ponsatí, lloretenc de l’any

Ja se sap qui són els guardonats enguany amb els premis Llorer, que reconeixen diferents iniciatives empresarials dins el sector turístic a Lloret de Mar. S'han donat a conèixer aquest dimecres a la nit. El guardó més rellevant, el del lloretenc de l'any, ha recaigut sobre el Mossèn Narcís Ponsatí. El premi a la innovació […]

Darreres Notícies

Ja se sap qui són els guardonats enguany amb els premis Llorer, que reconeixen diferents iniciatives empresarials dins el sector turístic a Lloret de Mar. S'han donat a conèixer aquest dimecres a la nit. El guardó més rellevant, el del lloretenc de l'any, ha recaigut sobre el Mossèn Narcís Ponsatí.

El premi a la innovació empresarial ha estat per a l'agència de viatges Hotelbeds, mentre que la Sabateria Fàbregas s'ha endut el guardó per la seva trajectòria empresarial. Viajes Marítimos ha rebut el premi al sector d'oci i Autocars Canals s'ha emportat el premi Llorer al sector serveis.

circo de las estrellas

D'altra banda, Carles Pérez, propietari del restaurant Vegetus, ha estat el millor Jove Empresari, mentre que l'agència de viatges francesa Voyages Framm ha rebut el premi a la fidelitat després de més de 50 anys portant clients a Lloret de Mar.

En l'edició d'enguany s'han afegit dues noves categories: per a la qualitat turística i per l'especialització. El primer ha recaigut en l'Hotel Santa Marta i el segon en l'International Tennis Canyelles per la seva especialització esportiva.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist