21.8 C
Blanes

El Museu del Mar s’inaugurarà el proper dia 3 de maig

El Museu del Mar o Can Garriga obrirà les seves portes el proper dia 3 de maig. És la data prevista per a la seva inauguració. Un espai on es podrà veure la història de Lloret de Mar sempre vinculada amb el mar.   La regidora de Cultura, Laura Bertran, ha explicat que al museu […]

Darreres Notícies

El Museu del Mar o Can Garriga obrirà les seves portes el proper dia 3 de maig. És la data prevista per a la seva inauguració. Un espai on es podrà veure la història de Lloret de Mar sempre vinculada amb el mar.

 

circo de las estrellas

La regidora de Cultura, Laura Bertran, ha explicat que al museu es podrà fer un recorregut des dels orígens més remots del municipi, els poblats ibèrics, passant per l’època medieval amb el castell de Sant Joan com a referent o per les drassanes que Lloret tenia a la seva platja on es construïen vaixells de grans dimensions.

 

També es podran consultar rutes de cabotatge, saber més sobre qui eren els indianos fins arribar a l'actualitat del municipi. Al final del trajecte hi haurà una mostra de tot el que es pot visitar a Lloret pel que fa a patrimoni natural i cultural.

 

En definitiva, el Museu del Mar serà la porta d'entrada al Museu Obert que ofereix Lloret de Mar gràcies a la seva ubicació i també perquè presentarà el gran ventall de patrimoni que posseeix la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist