18 C
Blanes

El Museu Mòbil farà parada a Lloret

Des que l'home va aprendre a fer foc fins que va conquerir l'espai han passat moltes coses. Entre una troballa i l'altra, hi ha ple d'invents i coneixements que han permès fer evolucionar el món i l'humanitat. Explicar aquest procés científic i tecnològic és la finalitat d'una exposició itinerant, que recorre el territori gironí a […]

Darreres Notícies

Des que l'home va aprendre a fer foc fins que va conquerir l'espai han passat moltes coses. Entre una troballa i l'altra, hi ha ple d'invents i coneixements que han permès fer evolucionar el món i l'humanitat. Explicar aquest procés científic i tecnològic és la finalitat d'una exposició itinerant, que recorre el territori gironí a dins de l'anomenat Museu Mòbil.

 

circo de las estrellas

És una espècie de remolc que permet acostar continguts culturals a racons i pobles que queden lluny dels museus tradicionals. A finals de mes, arriba aquí, a Lloret, on s'hi estarà una setmana. L'exposició va començar a recórrer el territori l'any passat, en que va passar per 30 pobles i va rebre la visita de 13.000 persones. Enguany té previst estar en 20 pobles més.

 

La mostra es divideix en diversos apartats, que reprodueixen, entre d'altres, una cova prehistòrica, una habitació de l'any 1900, la transformació de les revolucions industrials o l'actualitat. Organitzada pel Museu de la Tècnica de l'Empordà, l'exposició arriba a Lloret el 30 d'agost. La trobarem a la plaça Pere Torrent fins el 6 de setembre. L'horari de visites serà d'11 del matí a dues del migdia, i de 5 a 8 del vespre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist