23.6 C
Blanes

El nou pla general, aprovat provisionalment abans de l’agost.

L'ajuntament i l'equip redactor del nou pla general preveuen tenir enllestit l'estudi de les al·legacions ben aviat i calculen aprovar provisionalment el text abans del mes d'agost. Amb aquest calendari es treballa per tal de fer avançar la tramitació de la proposta, que marcarà el futur de Lloret a nivell urbanístic.   L’alcalde de la vila, […]

Darreres Notícies

L'ajuntament i l'equip redactor del nou pla general preveuen tenir enllestit l'estudi de les al·legacions ben aviat i calculen aprovar provisionalment el text abans del mes d'agost. Amb aquest calendari es treballa per tal de fer avançar la tramitació de la proposta, que marcarà el futur de Lloret a nivell urbanístic.  

L’alcalde de la vila, Xavier Crespo, explica que actualment es troben resolent els escrits i al·legacions que s'han presentat a la proposta inicial de planejament urbanístic. Segons Crespo, n'hi ha moltes i són variades, és a dir, tant provenen d'un propietari particular com de veïns que fan aportacions generals sobre el pla. En aquest sentit, afirma que la feina que fan ara és d'allò més intensa i plena de responsabilitat. 

circo de las estrellas

En general, l'alcalde s'ha mostrat content amb la tramitació del nou pla general d'urbanisme i ha explicat que estan seguint els 35 criteris marcats en un principi, que, recollien, per exemple, que es creixerà de manera moderada i que es preservarà l'entorn natural.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist