22.2 C
Blanes

El pagament de minuts als parquings municipals es comença a aplicar el 2007

Entra en vigor, a partir de l'any que ve, el pagament per minutatge a tots els parquings municipals de Lloret. El nou sistema tarifari suposarà un estalvi important per la butxaca de l'usuari. Mentre ara es paga 1’5 euros per 1 hora d'aparcament, a partir del 2007, l'usuari abonarà la part proporcional per al temps […]

Darreres Notícies

Entra en vigor, a partir de l'any que ve, el pagament per minutatge a tots els parquings municipals de Lloret. El nou sistema tarifari suposarà un estalvi important per la butxaca de l'usuari. Mentre ara es paga 1’5 euros per 1 hora d'aparcament, a partir del 2007, l'usuari abonarà la part proporcional per al temps que utilitza la plaça. És a dir, si aparca durant 30 minuts, pagarà 75 cèntims. Cada minut té un preu establert de 0'02 cèntims.

 

circo de las estrellas

La posada en marxa de les noves tarifes respon a l'aplicació de la llei de consum per l’any vinent. Segons l'ajuntament, hi ha demanda lògica perquè entri en vigor aquest sistema de pagament, que compta amb preus més assequibles. A Lloret, el minutatge es farà servir en dos aparcaments, el de la plaça Pere Torrent i el de la Costa d’en Carbonell, els únics que són de pagament a l’hivern.

 

Amb aquesta mesura de caire econòmic, s'espera, des de l'ajuntament, que s'incrementi l'ús de l'aparcament de la Costa d'en Carbonell, ja que compta amb pocs usuaris.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist