23.6 C
Blanes

El paisatge de Lloret, com a fórmula nova de promoció

Trobar noves fórmules per a promocionar Lloret de cara a l'exterior, basades en la riquesa natural i paisatgística de la destinació. Aquest és l'objectiu de la jornada que s'ha programat divendres a la vila, i que s'emmarca dins un projecte de turisme sostenible d'àmbit europeu.   L'ajuntament demana la participació activa de la població, a […]

Darreres Notícies

Trobar noves fórmules per a promocionar Lloret de cara a l'exterior, basades en la riquesa natural i paisatgística de la destinació. Aquest és l'objectiu de la jornada que s'ha programat divendres a la vila, i que s'emmarca dins un projecte de turisme sostenible d'àmbit europeu.

 

circo de las estrellas

L'ajuntament demana la participació activa de la població, a nivell particular, associatiu o empresarial. Creu que totes les persones que viuen o estan vinculades amb Lloret poden fer aportacions interessants per tal de posar en valor el patrimoni local i donar-lo a conèixer.

 

La jornada s'insereix dins el projecte europeu anomenat Suvot, on hi participen destinacions madures, és a dir, experimentades, com Lloret. L'objectiu és desenvolupar, plegades, estratègies de promoció turística basades en la sostenibilitat i adreçades a interessos específics, com poden ser, en el cas de la vila, els camins de ronda, els jardins noucentistes o els edificis i monuments modernistes.

 

Això, que és el que fa diferent Lloret respecte altres destinacions, és el que es vol unificar en una guia, que s'ha de treballar com a eina de difusió turística. La jornada de divendres suposarà la primera oportunitat de la ciutadania de participar en l'esmentat projecte sobre turisme sostenible i vocacional, engegat tres anys enrere.

 

A més dels veïns de Lloret, hi seran presents representants d'altres destinacions europees, universitaris, científics, tècnics, etc. Es calcula que seran entre 60 i 70 persones que es donaran cita a l'Hotel Santa Marta, entre les 9 del matí i dos quarts de dues del migdia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist