21.8 C
Blanes

El Parc Infantil de Nadal està obert fins dijous

Aquests dies els nens i nenes de fins a 12 anys poden passar les tardes al Parc Infantil de Nadal (PIN) que hi ha muntat a la carpa de l'escola Pere Torrent. El responsable del PIN, Josep Castiella, explica que el parc està dividit en diferents zones: un espai infantil per als més petits, un circuit […]

Darreres Notícies

Aquests dies els nens i nenes de fins a 12 anys poden passar les tardes al Parc Infantil de Nadal (PIN) que hi ha muntat a la carpa de l'escola Pere Torrent. El responsable del PIN, Josep Castiella, explica que el parc està dividit en diferents zones: un espai infantil per als més petits, un circuit de quads, inflables, jocs gegants, un racó on cada dia s’hi practica un esport diferent i una zona de tallers.

A més, hi ha un escenari que cada tarda acull un espectacle diferent. Avui s’hi faran titelles, demà el patge reial recollirà les cartes dels nens i dijous es podrà veure l'espectacle d'un grup d'animació infantil. Cada dia uns 140 nens de mitjana passen pel PIN, que estarà obert fins aquest dijous. L'horari és de 16.00 a 19.30 hores i el preu és de 4 euros, amb el berenar inclòs.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist