19.5 C
Blanes

El pàrquing subterrani, rebutjat per l’oposició

La construcció d'un pàrquing subterrani en el passeig Verdaguer -un projecte ambiciós ubicat a primera línia de mar- no compta amb el vist-i-plau de tots els grups polítics municipals. L'oposició, en la seva majoria, el rebutja.   Tant ICV com ERC consideren que no és necessari. Asseguren que hi ha places d'aparcament suficients en el […]

Darreres Notícies

La construcció d'un pàrquing subterrani en el passeig Verdaguer -un projecte ambiciós ubicat a primera línia de mar- no compta amb el vist-i-plau de tots els grups polítics municipals. L'oposició, en la seva majoria, el rebutja.

 

circo de las estrellas

Tant ICV com ERC consideren que no és necessari. Asseguren que hi ha places d'aparcament suficients en el centre i temen que malmeti l'anomenat passeig de les palmeres. Una postura més ambivalent és la que defensa el Grup Independent Lloret, conegut com a GRILL.

 

El seu portaveu, Joaquim Teixidor, veu bé un pàrquing subterrani, però no li agrada el projecte actual i posa en dubte la capacitat de gestió de CiU. Segons Teixidor, seria fins i tot “perillós” per Lloret tenir dues obres tan importants en marxa, com l'edifici sòcio-cultural de la plaça Pere Torrent i el parquing subterrani del passeig Verdaguer.

 

Davant d'aquestes crítiques, el govern local s'ha defensat. Ha argumentat, primer de tot, que és necessari dotar el centre de noves places d'aparcament. I diu que el futur pàrquing permetrà potenciar el casc antic i el seu comerç, tal i com ha passat a Blanes.

 

Un dels arguments utilitzat per l'oposició és que el pla que ordena els equipaments comercials (POEC) diu que l'oferta per aparcar és suficient. El portaveu de CiU, Josep Valls, ha respòs que aquesta és una “visió minsa i esbiaixada de la realitat, que és que Lloret necessita places d’aparcament en el centre”.

 

Josep Valls ha destacat, com un aspecte “primordial” del projecte, que es mantindrà l'imatge actual del passeig Verdaguer. Un argument que comparteix amb el PP, que també defensa la iniciativa, per tal de treure els cotxes de la superfície a primera línia de mar.

 

Tant el PP com CiU, que havien format equip de govern en el mandat anterior, no entenen que ara hi hagi formacions locals que critiquin el projecte, si en un principi totes li van donar suport. Josep Valls ha explicat que les obres del nou pàrquing subterrani estan a l'espera que arribi el corresponent permís del Ministeri de Medi Ambient, ja que es duran a terme en la franja marítimo-terrestre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist