22.2 C
Blanes

El Pla de Dones de Lloret estarà fet a finals d’any

Lloret calcula que tindrà acabat, a finals d'any, el Pla Local de Dones. Es defineix com una diagnosi que pretén radiografiar la situació real de les dones al municipi, així com esbrinar què pensen i què senten. Tota aquesta informació és el resultat d'un procés que s'està executant.   Consta de 3 fases o etapes. […]

Darreres Notícies

Lloret calcula que tindrà acabat, a finals d'any, el Pla Local de Dones. Es defineix com una diagnosi que pretén radiografiar la situació real de les dones al municipi, així com esbrinar què pensen i què senten. Tota aquesta informació és el resultat d'un procés que s'està executant.

 

circo de las estrellas

Consta de 3 fases o etapes. La primera és una recopilació de dades objectives, com les que proporciona el padró o l'Institut Nacional d'Estadística, que ja s'ha fet. La segona fase són enquestes anònimes, on les dones opinen sobre temes diversos. Ara el municipi es troba immers en aquesta etapa. La tercera i darrera seran taules i jornades, organitzades per l'ajuntament, per sentir la veu del col·lectiu de dones de Lloret.

 

Un cop obtinguin els resultats, es fixaran accions concretes, per tal de solucionar les mancances detectades. Pel que s'ha vist fins ara, es constaten dues realitats, dos fets importants sobre Lloret. Un és que la major part de la població viu dels serveis, i que els treballadors del sector, en la seva majoria, són dones.

 

Segons la psicòloga Ester Mas, són “sobretot dones, que fan moltes hores, sovint tenen feines precàries… és una realitat que se’ns presenta”. L'altre fet constatat per la psicòloga és que l'ajuntament mostra sensibilitat per tal d'integrar la dona i mantenir la perspectiva de gènere.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist