22.2 C
Blanes

El Pla d’Ordenació d’Equipaments Comercials portarà noves lleis sobre les botigues

A Lloret hi ha massa botigues de records. Això és el que es desprèn del Pla d'Orientació d'Equipaments Comercials, que s'està realitzant des de fa uns dos anys. L'Ajuntament espera que el pla estigui acabat per poder aplicar una normativa que impedeixi obrir més botigues de souvenirs als tres carrers més afectats, que són Sant […]

Darreres Notícies

A Lloret hi ha massa botigues de records. Això és el que es desprèn del Pla d'Orientació d'Equipaments Comercials, que s'està realitzant des de fa uns dos anys.

L'Ajuntament espera que el pla estigui acabat per poder aplicar una normativa que impedeixi obrir més botigues de souvenirs als tres carrers més afectats, que són Sant Pere, de la Vila i Venècia, i regular la seva implantació a la resta del municipi. Segons el regidor de Comerç, Víctor Llasera, en un municipi com Lloret on hi ha 1200 botigues, hi hauria d'haver molta varietat.

circo de las estrellas

A més, l'abundància de botigues de records també és negativa perquè fa que les franquícies no vulguin establir-se a Lloret. Una altra dada que es desprèn del Pla d'Orientació d'Equipaments Comercials és que un 26'4% dels lloretencs compren el menjar als supermercats de Blanes. Per Llasera això és un fet molt preocupant. El regidor entendria que la gent compri a fora un producte que NO sigui d'ús quotidià, però no productes de primera necessitat com és el menjar.

Així doncs, l'Ajuntament està pendent d'acabar el Pla d'Orientació d'Equipaments Comercials per poder aplicar noves lleis que regulin els tipus de botigues del municipi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist