21.8 C
Blanes

El Pla d’Ordenació d’Equipaments Comercials vol fer front al comerç només dedicat al turista

Que el comerç lloretenc s'ha abocat de ple al turisme deixant de banda el comprador local, molts ja ho sabíem. Però que ara per primera vegada el POEC, el Pla d'Ordenació d'equipaments Comercials, hagi posat aquesta realitat sobre la taula, permet obrir els ulls clarament a la realitat i posar mesures per pal·liar-ho.   No […]

Darreres Notícies

Que el comerç lloretenc s'ha abocat de ple al turisme deixant de banda el comprador local, molts ja ho sabíem. Però que ara per primera vegada el POEC, el Pla d'Ordenació d'equipaments Comercials, hagi posat aquesta realitat sobre la taula, permet obrir els ulls clarament a la realitat i posar mesures per pal·liar-ho.

 

circo de las estrellas

No cal abandonar en cap cas el comerç destinat al turisme sinó també tenir en compte el comerç local i de proximitat. Aquesta recomanació que fa l'estudi del comerç local ha de permetre fidelitzar una clientela tot l'any i no només tenir activitat comercial en temporada turística.

 

Amb això hi estan d'acord ajuntament i associació de comerciants. Per part dels comerciants ho ha confirmat el seu president, Francesc Alsina, que ha dit que aquest fet, que molts intuïen, els ha permès posar les bases per començar a treballar en una regeneració del comerç lloretenc.

 

Per Francesc Alsina, una població com Lloret, amb 35 mil habitants, i un potencial gran de compradors de la Selva interior i l'Alt Maresme, cal que el comerç es redireccioni, no només cap al turista sinó també cap a aquest públic potencial de gent.

 

De fet Alsina ha volgut recordar que des de l'Associació de Comerciants ja fa temps que treballen per fidelitzar el comerç local i de proximitat amb un seguit de campanyes al llarg de l'any.

 

En tot cas Alsina ha estat taxatiu al afirmar que l'aprovació inicial dijous passat en el ple del POEC, el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials, serà una bona eina de gestió per regular el comerç local, quins tipus d'establiments s'obren, a on i amb quines característiques.

 

L'objectiu final és fer de Lloret també, un centre comercial i d'oci potent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist