26.4 C
Blanes

El ple demanarà l’exclusió de Santa Cristina del PEIN de Pinya de Rosa

L'ajuntament de Lloret de Mar presentarà una moció en el ple de demà per demanar que la finca de Santa Cristina quedi exclosa del pla de protecció que afecta el paratge veí de Pinya de Rosa. La iniciativa es fa pública després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi admès a tràmit els […]

Darreres Notícies

L'ajuntament de Lloret de Mar presentarà una moció en el ple de demà per demanar que la finca de Santa Cristina quedi exclosa del pla de protecció que afecta el paratge veí de Pinya de Rosa. La iniciativa es fa pública després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi admès a tràmit els recursos presentats pel consistori i per l'obreria que gestiona la finca.

circo de las estrellas

 

Recordem que Santa Cristina és un paratge costaner de Lloret, molt apreciat pels seus veïns perquè acull festes majors i actes populars. Des de fa segles, el gestiona, sense ànim de lucre, una obreria. Considera que ara perilla el seu futur. El motiu és la imposició de la Generalitat, perquè Santa Cristina pertanyi a la zona PEIN de Pinya de Rosa, una finca veïna situada a Blanes.

 

Ni l'obreria ni l'ajuntament hi estan d'acord. Ho consideren una ingerència. Per això, han presentat els recursos corresponents, que s'han admès a tràmit. Com hem dit, demà es presenta una moció al ple de l'ajuntament de Lloret, que comença, com és habitual, a les 8 del vespre. El podran seguir en directe a través de la ràdio, al 90.2 de la FM.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist