21.8 C
Blanes

El POUM es presentarà a la sessió plenaria del proper mes d’abril

El nou Pla General d'Urbanisme de Lloret que ha de durar 12 anys entrarà en vigor quan la Comissió Provincial d'Urbanisme el publiqui. Fins ara i després de l'aprovació inicial al mes de desembre s'han dut i es segueixen duent a terme les modificacions establertes pel departament d'Urbanisme de Girona per tal de poder aprovar […]

Darreres Notícies

El nou Pla General d'Urbanisme de Lloret que ha de durar 12 anys entrarà en vigor quan la Comissió Provincial d'Urbanisme el publiqui. Fins ara i després de l'aprovació inicial al mes de desembre s'han dut i es segueixen duent a terme les modificacions establertes pel departament d'Urbanisme de Girona per tal de poder aprovar definitivament el POUM. Ara es tracta de presentar el text refós.

 

circo de las estrellas

Actualment s'està treballant en resoldre i adaptar aquestes petites condicions establertes per tal de preparar un nou volum que inclogui totes les modificacions que hi ha hagut. Es preveu que el tema del POUM es presenti al ple del mes d'abril.

 

Josep Valls també ha fet referència al terreny de Mas Arbós de 22 mil 700 metres quadrats que està situat entre el cementiri i Sant Quirze i on està prevista l'edificació de 27 habitatges. Aquesta construcció tindrà l'obligació de retirar-se una mica de l'ermita de Sant Quirze i s'hauran de fer cessions de les zones verdes corresponents. A més s'haurà de fer també una cessió i un agrupament en forma de permuta d'una gran peça de més de 2000 metres quadrats a favor de l'ajuntament on, en un futur, es construirà una llar d'infants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist