25.6 C
Blanes

El PP de Lloret té nova junta local

El PP de Lloret ha celebrat eleccions i té nova junta local. La presideix Leonardo Fernández, que també estava al capdavant de la junta gestora que es va col·locar per tal de redreçar la situació en què havia quedat l'executiva, després del cessament per part de la direcció de Girona.   Ho ha explicat el […]

Darreres Notícies

El PP de Lloret ha celebrat eleccions i té nova junta local. La presideix Leonardo Fernández, que també estava al capdavant de la junta gestora que es va col·locar per tal de redreçar la situació en què havia quedat l'executiva, després del cessament per part de la direcció de Girona.

 

circo de las estrellas

Ho ha explicat el regidor popular Santiago Ontañçon, que destaca que la nova junta la forma un equip jove, ple d'il·lusió, que té com a repte dirigir el partit a Lloret. Sobre el seu futur polític més immediat, Ontañón ha anunciat que torna a repetir a la llista electoral del PP per Lloret.

 

Ell és l'únic regidor de l'ajuntament que continua essent del PP. Els altres dos que formen grup municipal són Joaquim Teixidor, expulsat del partit, i Joan Abaurrea, que es va donar de baixa per discrepàncies internes. Per Ontañón, la situació viscuda amb els seus companys de grup ha estat “molt difícil” i la “lamenta profundament”.

 

Santiago Ontañón, de professió hoteler, és el regidor més veterà de l'ajuntament. Hi va entrar l'any 1983, i des de llavors n’ha format part gairebé tots els mandats. En aquest últim, l'actual, forma part de l'equip de govern, amb CiU. S'encarrega de la regidoria de platges i del Casal del Jubilat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist