26.4 C
Blanes

El PP imposa condicions per a treballar al costat de CiU

El PP de Lloret col·laborarà amb CiU en tasques de govern local mentre que no pateixi “interferències” d'altres regidors i tingui responsabilitats rellevants, és a dir, delegacions amb pes.   Ho ha dit avui el seu portaveu, Santiago Ontañón, mentre espera rebre, aquesta setmana, una oferta concreta per part de l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo. […]

Darreres Notícies

El PP de Lloret col·laborarà amb CiU en tasques de govern local mentre que no pateixi “interferències” d'altres regidors i tingui responsabilitats rellevants, és a dir, delegacions amb pes.

 

circo de las estrellas

Ho ha dit avui el seu portaveu, Santiago Ontañón, mentre espera rebre, aquesta setmana, una oferta concreta per part de l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo.

 

Després de dues trobades, les formacions polítiques encara no han tancat cap acord, i cada cop tenen menys temps. El motiu és que la setmana vinent s'aprovarà el cartipàs municipal i, en teoria, el repartiment de les regidories i àrees de govern ha d'estar decidit. Recordem que CiU té majoria absoluta, i que, per tant, no necessita aliances polítiques per governar.

 

Però ha demanat col·laboracions, des de l'oposició, al PP i al Grup Independent Lloret, és a dir, als regidors amb qui formava equip de govern en el mandat anterior.

 

Tot i les condicions expressades, Santiago Ontañón reconeix que li agradaria assumir algunes de les àrees que gestionava abans. És a dir, platges o el Casal del Jubilat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist