19.5 C
Blanes

El president del gremi d’hostaleria, Enric Dotras, ha estat escollit representant de la Cambra de Comerç de Girona.

Enric Dotras, escollit com un dels 40 representants de la Cambra de Comerç de Girona es mostra satisfet i agraït pels resultats de les eleccions a aquest organisme celebrades dimarts 16 de maig. L'àrea de la que serà responsable a partir d'ara el lloretenc és la que fa referència al turisme i una de les […]

Darreres Notícies

Enric Dotras, escollit com un dels 40 representants de la Cambra de Comerç de Girona es mostra satisfet i agraït pels resultats de les eleccions a aquest organisme celebrades dimarts 16 de maig.

L'àrea de la que serà responsable a partir d'ara el lloretenc és la que fa referència al turisme i una de les fites que es marca és millorar les infrastructures dels municipis turístics de la província.

circo de las estrellas

 

Els resultats d'aquestes eleccions es van conèixer dimecres i ara s'obre un període de negociacions internes per triar els representants de la cambra, posteriorment, entre el 19 i el 29 de juny la Cambra de Comerç es constituirà de forma oficial.

 

Un altre dels objectius que es marca Dotras com a representant de la Cambra és obrir-la als empresaris i representar les seves inquietuts i necessitats.

Així doncs, en aquests moments s'obre un període per designar el president, vicepresident i comitè executiu de la Cambra de Comerç de Girona, unes negociacions que s'allargaran fins el proper 29 de juny.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist