25.6 C
Blanes

El programa de TV3 El Club d’Estiu visita Lloret de Mar aquest dilluns

El Club d'Estiu, de TV3 ha triat Lloret de Mar per començar la seva tanda estiuenca.  Comencen dilluns que ve i els seus responsables han explicat que han triat el municipi, perquè Lloret és una població que fàcilment es vincula amb l’estiu, les platges i el bon clima. També proposen per començar aquesta edició d’estiu del […]

Darreres Notícies

El Club d'Estiu, de TV3 ha triat Lloret de Mar per començar la seva tanda estiuenca. 

Comencen dilluns que ve i els seus responsables han explicat que han triat el municipi, perquè Lloret és una població que fàcilment es vincula amb l’estiu, les platges i el bon clima. També proposen per començar aquesta edició d’estiu del programa, la peça de roba emblemàtica d’aquesta època de l’any, el banyador. 

circo de las estrellas

Busquen el banyador més original o el més divertit, ja sigui d’home o de dona. Una iniciativa que concreta Xantal Llavina, presentadora de l’espai.

La connexió amb el programa de TV3 s’ha previst a dos quarts de 5 de la tarda, però es demana a les persones que hi vulguin participar que a les 4 de la tarda ja estiguin a la plaça de la vila. Diverses entitats de la vila i associacions han anunciat que hi participaran.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist