24.7 C
Blanes

El proper dissabte és l’últim dia per a presentar el treballs del concurs de fotografia organitzat per St. Trop

Tots aquells interessats en participar al concurs fotogràfic organitzat per la discoteca St. Trop tenen una setmana més de temps per fer-ho.   El període de presentació de fotografies hauria d'estar tancat des de dissabte passat però des de l'organització es dóna una setmana més de temps perquè tots els aficionats a la fotografia presentin […]

Darreres Notícies

Tots aquells interessats en participar al concurs fotogràfic organitzat per la discoteca St. Trop tenen una setmana més de temps per fer-ho.

 

circo de las estrellas

El període de presentació de fotografies hauria d'estar tancat des de dissabte passat però des de l'organització es dóna una setmana més de temps perquè tots els aficionats a la fotografia presentin els seus treballs.

 

El tema és fotografiar els dissabtes. És ben senzill, aconseguir captar en una imatge el moment més destacat d'un dissabte qualsevol. Els premis del concurs són bàsicament material fotogràfic, però també es poden aconseguir televisions i inclús un viatge per aquella persona que presenti la millor fotografia. El veredicte del jurat es farà públic el proper dissabte 21 d'abril.

 

Amb aquesta iniciativa es pretén incentivar a la gent perquè s'interessi pel món de la fotografia i de la imatge en general. És per això que pel proper dia 17 d'abril també s'ha organitzat la presentació d'un curtmetratge a l'espai XXS sota el títol de “Fototrop”, la història d’un fotògraf que explica com veu Lloret de Mar. S'oferiran dos passes: un a dos quarts de nou del vespre i l'altre a dos quarts de deu.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist