25.6 C
Blanes

El PSC busca cap de llista a Lloret

El PSC de Girona no es decanta per cap candidat per a Lloret de Mar, després de la renúncia de l'exalcaldessa Lucía Echegoyen. L'executiva socialista gironina assenyala que serà la secció local qui triarà l'alcaldable, d'acord amb la militància de Lloret.   El primer secretari d'organització del PSC de Girona, Josep Quintanes, explica que de […]

Darreres Notícies

El PSC de Girona no es decanta per cap candidat per a Lloret de Mar, després de la renúncia de l'exalcaldessa Lucía Echegoyen. L'executiva socialista gironina assenyala que serà la secció local qui triarà l'alcaldable, d'acord amb la militància de Lloret.

 

circo de las estrellas

El primer secretari d'organització del PSC de Girona, Josep Quintanes, explica que de possibles caps de llista “n'hi ha” i estan perfectament “preparats”. En contra del que s'ha dit, el partit “no té pressa” per a triar candidat per Lloret. Això assegura el PSC de Girona, que explica que hi ha temps de triar cap de llista fins el mes d'abril.

 

D'altra banda, Josep Quintanes explica que la renúncia de Lucía Echegoyen ha provocat, sobretot, “un sentiment de pèrdua” més que de “sorpresa”. Davant les acusacions de la pròpia Lucía Echegoyen sobre les desavinences amb la direcció gironina per a triar l'equip de les eleccions, el primer secretari, Josep Quintanes, ha tret pilotes fora.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist