22 C
Blanes

El PSC comença a carregar contra el govern local de Lloret

Crear un síndic de greuges d'àmbit municipal. És la primera proposta que hem conegut de l'alcaldable del PSC per Lloret, Gori Elorza. Considera que és una eina necessària per a controlar les decisions de l'ajuntament.   Elorza, que divendres va ser presentat als mitjans de comunicació com a candidat, ha criticat l'equip de govern local, […]

Darreres Notícies

Crear un síndic de greuges d'àmbit municipal. És la primera proposta que hem conegut de l'alcaldable del PSC per Lloret, Gori Elorza. Considera que és una eina necessària per a controlar les decisions de l'ajuntament.

circo de las estrellas

 

Elorza, que divendres va ser presentat als mitjans de comunicació com a candidat, ha criticat l'equip de govern local, format per CiU i PP. Assegura que ha perdut oportunitats, per desídia i per manca de planificació: “Aquest poble ha estat quatre anys adormit. No ha participat en el creixement de Catalunya, iniciat des que hi ha el tripartit a la Generalitat”.

 

Gori Elorza posa, com a exemple, la casa de cultura, que es va tirar a terra en motiu de la construcció del nou teatre. El cap de llista socialista ha continuat carregant contra el govern local. Atenció perquè diu que es preocupa, de forma errònia, per la qualitat, però no pels ciutadans: “El poble es preocupa per la qualitat, però quan arriba l’estiu és igual o pitjor. No es treballa correctament en favor de la qualitat”.

 

Són idees i crítiques que es van exposar divendres en l'acte dedicat a Gori Elorza. El PSC de Lloret ha entrat així en la cursa electoral, amb els ulls posat en el 27 de maig. I anuncia que s'està reunint amb les entitats de la vila per a la confecció del programa electoral.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist