24.7 C
Blanes

El PSC de Lloret acusa CiU de copiar el seu programa electoral

El grup dels socialistes de Lloret de Mar acusa a Convergència i Unió de copiar-los el programa electoral.   Entre els temes que creuen que han plagiat fan referència al viver d'empreses, Lloret emprenedor. Però també n'hi ha d'altres com la necessitat de més seguretat als barris.   Gori Elorza ha afirmat que ja fa […]

Darreres Notícies

El grup dels socialistes de Lloret de Mar acusa a Convergència i Unió de copiar-los el programa electoral.

 

circo de las estrellas

Entre els temes que creuen que han plagiat fan referència al viver d'empreses, Lloret emprenedor. Però també n'hi ha d'altres com la necessitat de més seguretat als barris.

 

Gori Elorza ha afirmat que ja fa dos mesos que des del PSC es parla al poble dels temes que ells portaran al seu programa electoral. Aquest és  el motiu principal pel qual creuen que els han copiat.

 

A més també ha destacat el fet que, encara que siguin temes que més d'un partit repeteix any rere any, la diferència principal és que Convergència i Unió ha governat durant 4 anys i presenta aquests punts com a novetat.

 

En referència al programa dels convergents Elorza ha afirmat també que no tenen un projecte de futur per a Lloret de Mar i que els hi falta planificació.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist