19.5 C
Blanes

El PSC de Lloret passa per una crisi interna

El PSC viu una crisi interna. Això es va constatar en l'assemblea feta ahir a Lloret, amb militants i simpatitzants, per analitzar els mals resultats electorals. Una part de la militància -una minoria, segons els caps visibles del partit- va demanar la dimissió del portaveu i candidat, Gori Elorza, i de la primera secretària, Lluïsa […]

Darreres Notícies

El PSC viu una crisi interna. Això es va constatar en l'assemblea feta ahir a Lloret, amb militants i simpatitzants, per analitzar els mals resultats electorals. Una part de la militància -una minoria, segons els caps visibles del partit- va demanar la dimissió del portaveu i candidat, Gori Elorza, i de la primera secretària, Lluïsa Parrilla.

 

circo de las estrellas

El motiu és que en el 27 de maig els socialistes van perdre un miler de vots, que s'ha traduït en dos regidors menys. Aquest sector crític l'encapçalen exdirigents locals, com Juan Eloi Pizarro, que considera que els resposables del fracàs electoral són Elorza i Parrilla.

 

A més de demanar dimissions, proposa la creació d'una comissió gestora, perquè posi ordre intern i triï una executiva nova. Mentre el sector crític del PSC de Lloret parla obertament de “crisi” i de “malestar”, els dirigents treuen importància al problema i neguen que el partit estigui dividit.

 

Gori Elorza assegura que el sector crític representa un 10% de la militància local i considera que també és responsable dels resultats electorals del 27 de maig. Per això, diu que el millor és “no reclamar responsabilitats” i apel·la a la “unitat” a tots els membres del PSC, tant militants com simpatitzants. Elorza també demana que si ha d'haver-hi crítiques, que siguin internes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist