26.4 C
Blanes

El PSC demana celeritat a l’ajuntament en cedir els terrenys per fer un CAP provisional

El PSC de Lloret demana celeritat a l'ajuntament en cedir uns terrenys a Fenals perquè Salut hi col·loqui un dispensari provisional. La idea és que el departament acompleixi la seva paraula i aixequi un centre no definitiu en un termini de dos mesos. Els socialistes consideren que el dispensari provisional servirà per descongestionar l'únic ambulatori […]

Darreres Notícies

El PSC de Lloret demana celeritat a l'ajuntament en cedir uns terrenys a Fenals perquè Salut hi col·loqui un dispensari provisional. La idea és que el departament acompleixi la seva paraula i aixequi un centre no definitiu en un termini de dos mesos.

Els socialistes consideren que el dispensari provisional servirà per descongestionar l'únic ambulatori que hi ha ara a Lloret. A més, donarà servei a un barri en expansió, el de Fenals-Santa Clotilde, i a les urbanitzacions properes. En aquest sentit, consideren que la ubicació és excel·lent.

circo de las estrellas

A més, el grup de l'oposició recorda que aquest no és l'únic equipament sanitari que està en tràmits. La previsió és aixecar-ne un altre al Rieral, on els terrenys ja s'han cedit a Salut i les obres haurien de començar abans de finalitzar l'any. En general, diuen els socialistes, tots aquests projectes s'han pensat per una població de 50.000 habitants, que seria una espècie de mitjana entre residents i visitants de Lloret.

Davant d'aquesta demanda, l'ajuntament, o més ben dit, el govern municipal, format per CiU i el PP, ha anunciat que la cessió dels terrenys a Fenals és imminent, però ha reconegut cert retard en aquest procés. Ha dit que tot depèn dels tràmits administratius que s'han de formalitzar amb la Generalitat. L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, assegura que és la conselleria la que de tirar endavant l'equipament.

El dispensari provisional anirà ubicat al costat del que serà el futur ambulatori de Fenals-Santa Clotilde, el definitiu, el qual s'hauria de començar a construir abans d'acabar l'any, igual que el del Rieral.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist