25.6 C
Blanes

El regidor d’esports, en contra que la inauguració dels Special Olympics no es faci a Lloret

El regidor d'esports de l'ajuntament, Joaquim Teixidor, assegura que la inauguració dels Specials Olympics es fa a Girona i no a Lloret en contra de la seva voluntat. Reconeix, però, que seria difícil trobar la manera d'organitzar l'acte d'obertura a la vila, ja que no es disposa d'un espai cobert que sigui de grans dimensions. […]

Darreres Notícies

El regidor d'esports de l'ajuntament, Joaquim Teixidor, assegura que la inauguració dels Specials Olympics es fa a Girona i no a Lloret en contra de la seva voluntat. Reconeix, però, que seria difícil trobar la manera d'organitzar l'acte d'obertura a la vila, ja que no es disposa d'un espai cobert que sigui de grans dimensions.

 

circo de las estrellas

Joaquim Teixidor considera aquesta mancança com un handicap, un punt feble, i diu que li costa d'acceptar. “Per tranquil·litat i seguretat, i contra la meva voluntat, l’acte inaugural en principi es fa a Fontajau, a Girona. És un pavelló de 5.500 persones de capacitat”, diu Teixidor.

 

El regidor assenyala que no és la primera vegada en unes olimpíades on alguns dels actes programats s'ha de fer fora de la seu, per manca d'equipaments adequats. En el cas de Lloret, l'únic que s'organitza en un altre espai és la inauguració dels Special Olympics.

 

Pel que fa al nombre de voluntaris inscrits, ja supera els 500. Recordem que els jocs per a persones amb discapacitat tindran lloc entre l'11 i el 15 d'octubre, i que comptaran amb el suport d'esportistes d'elit, com Samuel Eto'o, Rafel Nadal o Ivan Tibau.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist