18 C
Blanes

El saló nupcial “Un i Un” arriba aquest cap de setmana

Les parelles que estiguin preparant el seu casament tenen una cita el cap de setmana. Es tracta del saló nupcial “Un i Un”, on es reuneix una gran varietat d'empreses dedicades al negoci dels enllaços, com hotels, restaurants, fotògrafs, vestits de nuvi i núvia, lloguer de limusines, etc.   El regidor de comerç de l'ajuntament, […]

Darreres Notícies

Les parelles que estiguin preparant el seu casament tenen una cita el cap de setmana. Es tracta del saló nupcial “Un i Un”, on es reuneix una gran varietat d'empreses dedicades al negoci dels enllaços, com hotels, restaurants, fotògrafs, vestits de nuvi i núvia, lloguer de limusines, etc.

 

circo de las estrellas

El regidor de comerç de l'ajuntament, Víctor Llasera, explica que l'èxit del certamen radica en què els nuvis troben en un mateix espai tot allò que necessiten. El saló nupcial “Un i Un” obre les portes aquest cap de setmana a Lloret, amb la participació de 16 estands. Les desfilades de moda nupcial seran els moments amb més afluència de públic. Es duran a terme dissabte, a 2 quarts de 7 de la tarda, igual que diumenge, en què també es farà un altra desfilada al migdia.

 

El certamen, que arriba a la tercera edició, comptarà, a més, amb el sorteig d'unes aliances i altres sorpreses. L'entrada al recinte, ubicat, com l'any passat, a la carpa del Gran Palace, val 4 euros. Nova Ràdio Lloret té a la seva disposició invitacions. Només cal que truquin. El nostre telèfon és el 972 37 23 93.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist